2 dagar i Singapore

Halloj vänner o kära!

Första dagen jag var här (onsdagen) blev iprincip bara en sovdag för mig. Ändå känner jag mig fortfarande lite jetlagad...
Hostelet (the Hive) ja bor på e riktigt mysigt. Lite halvsunkigt både området och själva hostelet men massa mysiga människor. Bor i ett dorm med en amrikanare och en hel drös me sydkoreaner. Senare på natten kom oxå Lars ner till the Hive.

Andra dagen, igår alltså, hängde jag runt på Orchard Rd där alla shopping center ligger. Skulle fixa singaporiskt telefonnummer och köpa addapter och massa andra småsaker. Helt sjuk stora shopping palats! Man behöver inte ens gå utanför på gatan för att gå till nästa center, alla går liksom i varandra. och alla har typ 6 våningar. Mina små ärenden tog alltså en halv dag typ, men nu har jag börjat förstå hela systemet.
Efter det åkte jag och mötte upp Lars och hängde lite i China Town.


China Town!


Lars o jag, China Town

Eftersom alla studenter på NUS redan börjat me massa orientation-grejer (min skola börjar nästa vecka) så hängde jag med alla dem till West Road Park på kvällen. Där blev det lite öldrickande me alla utbytesstudenter. Där träffade jag även Per-Ola som går i min klass hemma på KTH, men ska plugga på NUS.


En fransk, jag, Larsa och sydkoreanen Deotjong


haha! "do the duck, deotjong" oså gjorde han de... 


Idag har jag bara typ legat o sovit och vilat hela dagen, har kännt mig lite krasslig sen flyget ner. Senare på efter middagen åkte jag in till stan och till en butik som heter Campers Corner. Hadde kollat upp den innan och den skulle vara specialiserad på outdoor, typ som naturkompaniet. Där köpte jag trekkingbyxor och trailrunning skor så nu e jag redo för lite vandring! Ska pröva på dem lite imorn tänkte jag.

Träffade ett gäng från uppsala ikväll oxå som jag käkade middag me.


Drinkar i ett område Clark querk nånting...


Nu e ja här!

Äntligen! Efter en sjukt seg och lång resa utan sömn är jag äntligen här! 30 grader och strålande sol! Fast de va inte så härligt me värmen när man skulle bära backpacker ryggorna i Singapores tunnelbannesystem och uppe på gatorna i en timme...

Jag har precis kommit in till hostelet och då visade de sig att han som jobbar i receptionen oxå pluggar på NanYang! haha!

Sitter här nere i tv rummet och plippar lite på datorn. Väntar på att Lars (KTH-kille och Nämdö-hängare) oxå ska komma hit. Vi är inbokade på samma hostel de här första dagarna men han kommer plugga på det andra universitetet NUS.

Nä nu måste jag gå upp till mitt dorm och försöka sova lite innan jag blir helt knäpp.

Bara 2 dagar kvar...

Hej hej!

I övermorgon bär det av! Börjar bli lite nervig nu, men det kommer bli sjukt spännande!
Tänkte bara säga att jag kommer sakna alla mina nära och kära och att de här två månaderna av sommarlovet har varit supermysiga.Nästa inlägg är jag nere i Singapore!

RSS 2.0