2 dagar i Singapore

Halloj vänner o kära!

Första dagen jag var här (onsdagen) blev iprincip bara en sovdag för mig. Ändå känner jag mig fortfarande lite jetlagad...
Hostelet (the Hive) ja bor på e riktigt mysigt. Lite halvsunkigt både området och själva hostelet men massa mysiga människor. Bor i ett dorm med en amrikanare och en hel drös me sydkoreaner. Senare på natten kom oxå Lars ner till the Hive.

Andra dagen, igår alltså, hängde jag runt på Orchard Rd där alla shopping center ligger. Skulle fixa singaporiskt telefonnummer och köpa addapter och massa andra småsaker. Helt sjuk stora shopping palats! Man behöver inte ens gå utanför på gatan för att gå till nästa center, alla går liksom i varandra. och alla har typ 6 våningar. Mina små ärenden tog alltså en halv dag typ, men nu har jag börjat förstå hela systemet.
Efter det åkte jag och mötte upp Lars och hängde lite i China Town.


China Town!


Lars o jag, China Town

Eftersom alla studenter på NUS redan börjat me massa orientation-grejer (min skola börjar nästa vecka) så hängde jag med alla dem till West Road Park på kvällen. Där blev det lite öldrickande me alla utbytesstudenter. Där träffade jag även Per-Ola som går i min klass hemma på KTH, men ska plugga på NUS.


En fransk, jag, Larsa och sydkoreanen Deotjong


haha! "do the duck, deotjong" oså gjorde han de... 


Idag har jag bara typ legat o sovit och vilat hela dagen, har kännt mig lite krasslig sen flyget ner. Senare på efter middagen åkte jag in till stan och till en butik som heter Campers Corner. Hadde kollat upp den innan och den skulle vara specialiserad på outdoor, typ som naturkompaniet. Där köpte jag trekkingbyxor och trailrunning skor så nu e jag redo för lite vandring! Ska pröva på dem lite imorn tänkte jag.

Träffade ett gäng från uppsala ikväll oxå som jag käkade middag me.


Drinkar i ett område Clark querk nånting...


Kommentarer
Postat av: Lindan

... "do the duck" hehe:)

Tack för sist mickan,diana sa att hon önskade att hon haft en diktafon med sig.

Det verkar som att det sker en del skoj där nere. Du borde prova trekkingutstyret på orchard rd:)

Ha en fortsatt underbar resa kära Mickan!

ps.sen du åkte har det varit regn här hemma, iallafall i dalarna.

2009-08-01 @ 13:52:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0